symbol
Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

MOT NY ADRESS

Innan du flyttar

 

Bor du i Herrljungas nätområde?

De flesta hushåll i området är kunder hos nätbolaget Herrljunga Elektriska AB, som du når nedan.

Herrljunga Elektriska AB 0513-220 40

Gäller flytten någon annan ort?

Kontakta kundservice eller ring oss på 0513-220 51.

Ska du flytta in?

Anmäl din flytt till elnätsbolaget i god tid före inflyttning för att vara säker på att få el levererad till din nya adress. Du behöver ange anläggningsadress och lägenhetsnummer, tillträdesdatum och vem som ska stå för abonnemanget. Elnäts- och elhandelsavtal ska tecknas av samma person.

 

Välj ett elavtal med Herrljunga Kraft

Därefter kan du teckna ett elavtal.  Du kan välja fastprisavtal, ett avtal med rörligt pris eller timpris. För att teckna ett elavtal behöver du uppge personnummer, namn, adress, telefonnummer och startdatum för din elleverans. Om du bor på en ort där vi inte har samarbete med nätbolaget måste du också uppge anläggnings-id och områdes-id. Dessa uppgifter får du av nätbolaget. Eftersom vi samarbetar med Herrljunga Elektriska AB får du som bor i Herrljungas nätområde oftast elkostnaden och nätkostnaden på samma faktura. På andra orter får du en separat faktura på elkostnaderna. Du kan välja e-faktura och/eller autogiro för att få en smidigare betalning om du vill. Om du inte gör ett aktivt val och tecknar elavtal får du ett anvisningspris, vilket oftast är dyrare.

 

Ska du flytta ut?

Som kund hos Herrljunga Kraft kan du i de allra flesta fall flytta med ditt elavtal till din nya adress. Vänd dig till kundtjänst, så hjälper vi dig med det praktiska. Dock behöver du säga upp avtalet med ditt elnätsbolag, eftersom det är knutet till din nuvarande adress. Tänk på att säga upp avtalet i god tid innan du flyttar, eftersom du är betalningsansvarig i upp till en månad efter att du anmält flytt. Det här behöver du för att kunna anmäla flytt:

• Personnummer eller kundnummer

• Namn, adress och telefonnummer

• Ny adress dit din slutfaktura ska skickas

• Vilken dag elabonnemanget ska upphöra

• Namn på nästa boende eller fastighetsägare