symbol
Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

VARNING! nu är det stor risk att bli lurad av elförsäljare  Läs mer

Kraft till vardagen

 

Vi levererar energi till Herrljunga

Chansen är stor att kraften kommer från oss när du beställer en kaffe, tar en kvällsrunda i joggingspåret eller läser godnattsagor hemma. Som en naturlig del av vardagen i Herrljunga gör vi vårt bästa för att utveckla den i en positiv riktning. Därför stöttar vi verksamheter som ger barn och unga en meningsfull fritid och ser framåt för att hitta nya, hållbara och lokala energilösningar.

Herrljunga Kraft – Energi för imorgon.

Bygg ditt elavtal här!

Det är enkelt att teckna elavtal med oss. Välj bara avtalslängd, och om du vill ha ett fast eller rörligt elpris. Dessutom kan du välja att bara få el från vattenkraft för endast 1,25 öre extra per kWh.

Bygg ditt elavtal

Vi finns här för dig.

Har du frågor eller funderingar kring ditt elavtal eller vad vi kan göra för dig? Hör av dig till oss på kundservice på 0513-220 51 eller kundservice@herrljunga-kraft.se

Solkraft

Ta vara på solenergin!

Har du funderat på att sätta upp solceller hemma?  Vi hjälper dig att komma igång, och betalar bra för den energi du inte använder själv.

Kom igång med solkraft

Vanliga frågor och funderingar

Varför Herrljunga Kraft?

Vi har en kunnig, lokal kundtjänst, förmånliga priser och har gjort det enkelt att teckna ett elavtal som passar dig över telefon, på webben eller på vårt kontor. Bor du i Herrljungas nätområde får du oftast elkostnaden och nätkostnaden på samma faktura, men du är givetvis välkommen som kund var du än bor. Dessutom är vi ett lokalt företag som inte bara har vårt bästa för ögonen, utan också livet i den region vi lever och verkar i.

Vad gör ni för Herrljunga?

I alla aspekter av vårt arbete gör vi allt vi kan för att främja bygden vi verkar i. Exempelvis satsar vi på lokal och vattenproducerad el, och stöder lokala föreningar och verksamheter som verkar för en bättre framtid. Dessutom handlar vi så långt det är möjligt av lokala företag för att skapa fler arbetstillfällen där vi finns.

Elavtal – fast eller rörligt?

Ett fast pris passar dig som vill ha tryggheten i att priset stannar på samma nivå, och ett rörligt pris passar dig som vill ha chans att spara och är beredd att ta lite större risk. Är du osäker på vilket som passar dig bäst? Hör av dig till kundservice, så hjälper vi dig.

Hur sätts elpriset?

Vi handlar all vår el på elbörsen. Elbörsen fungerar som en vanlig börs där priset varierar från dag till dag. Vid kyla och torr väderlek brukar börsens elpriser stiga. Om vattenmagasinen är välfyllda brukar elpriset sjunka. Det finns dock många fler orsaker till att elpriset går upp eller ner.

Din elkostnad i översikt

Beräknat på en villa utan elvärme (ca 5000 kWh/år) med 3-årsavtal.
Nätavgifter Herrljunga Elektriska AB. Priser, avgifter och skatter 2017.