symbol
Kontakta oss
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så fort vi kan för offert, elrådgivning eller övriga frågor.

Energirådgivare

Boka tid med våra energirådgivare!

Som företagskund hos Herrljunga Kraft är du viktig för oss. Därför har vi tagit fram en tjänst som hjälper dig att se över företagets energiförbrukning. Det kostar inget att anlita vår energirådgivare, men förhoppningsvis lönar det sig både nu och på sikt.

Energiprofil för ditt företag

Vår energirådgivare börjar med att skapa en energiprofil för verksamheten, som ger dig en god överblick över den samlade förbrukningen och energikostnaden. Baserat på energiprofilen hjälper vi dig att hitta en prisbild och risknivå som passar dig. Samtidigt ser vi till att företaget betalar rätt energiskatt. Vid behov kan vi också sätta dig i kontakt med en lokal energikonsult som kan hjälpa dig att sänka förbrukningen i hela eller delar av verksamheten.

Personlig service

Som företagskund får du en dedikerad energirådgivare, som kan din verksamhet och hanterar all administration för ditt företag. Vi håller också ordning på dina elavtal, och kontaktar dig i god tid innan de löper ut. Vill du veta mer om hur våra energirådgivare kan hjälpa dig? Hör av dig, så kontaktar vi dig.

Oberoende klimat – och energirådgivare

Hos din kommun finns alltid en klimat- och energirådgivare som kan ge dig helt oberoende tips och råd kring hur du kan få en mer energieffektiv verksamhet.

Kontakta mig